19.06.2014 15:14:53

KİLİS BELEDİYESPOR YAZ FUTBOL OKULU AÇILDI

Kilis Belediyesi tarafından organize edilen “Yaz Futbol Okulu” açıldı. Kilis Belediyesi ve bir sponsor tarafından yaz futbol okuluna kayıt yaptıran 190 minik sporcuya forma ve futbol ayakkabısı dağıtıldı.

Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, minik sporculara forma ve ayakkabılarını dağıttı. Başkan Kara, çocuklara futbolda başarılı olmalarının yanı sıra derslerinde de başarılı olmaları gerektiğini söyledi. Çocuklardan başarı sözü alan Başkan Kara, “Çocuklar, burada hem bedensel hem de ruhsal olarak kendilerini geliştirme imkanı bulacak. Bu okul sayesinde sosyalleşecek ve buradaki hocaları ile birlikte kendilerini geliştirme imkanı bulacaklar” dedi.

Kilis Belediyespor Futbol Yaz Okulu 8 deneyimli hocasıyla birlikte antrenmanlara başladı. Futbol Yaz Okulu’nda 8 ve 16 yaş arası 190 sporcu yer alıyor. Antrenmanlar haftanın 5 günü yapılıyor. Kilis Belediyespor Başkanı Teyfuk Ercan her yıl olduğu gibi bu yıl da bu organizasyonu yapmanın gurur ve heyecanı içinde olduklarını belirterek, “Amacımız, çocukları kötü alışkanlıklardan alıkoymak, futbol temel özelliklerini öğretmek, iyi insan, sağlıklı insan olma yolunda onlara bir şeyler vermektir” diye konuştu.

Kilis Belediyespor önümüzdeki haftalarda Fenerbahçe ve Galatasaray spor Okulları ile hazırlık maçları yapacak. Hazırlık maçına Belediye Başkanı Hasan Kara da iştirak edecek.