30.06.2014 11:59:46

İFTAR SONRASI YOLLAR TRAFİĞE KAPANIYOR

Kilis Belediyesi ve Emniyet işbirliği ile vatandaşların Ramazan coşkusunu yaşaması için cadde ve yollar trafiğe kapatılıyor. Uygulama Ramazan ayı boyunca sürecek. Saat 20:30’dan 00:30’a kadar Öğretmen Evin’den Cumhuriyet Meydanı’na, Murtaza Caddesinde Hasan Attar Camii sokağına kadar olan bölgeler trafiğe kapanacak.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara esnafları dolaşarak konu hakkında bilgi verdi. Esnaflara İftardan sonra iş yerlerini açmalarını ve kaldırımı işgal etmelerini söyledi. Vatandaşların da caddeye çıkarak alışveriş yapıp gezmesi tavsiyesinde bulundu. Başkan Kara, “Ramazan ayı boyunca yolları trafiğe kapatıyoruz. Hem vatandaşlarımız rahat edecek. Hem de esnaflarımız bu işten karlı çıkacak. Bu yüzden herkes üzerine düşeni yapmalı” dedi.

İFTAR ÇADIRI BAYRAM YERİNE KURULDU

Kilis Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da fakir vatandaşlar için İftar Çadırını kurdu. Bu yıl İftar Çadırı Bayram Yerine kuruldu. İftar Çadırında yaklaşık bin kişilik yemek veriliyor.