03.07.2014 11:51:04

DAHA TEMİZ BİR KİLİS İÇİN

Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara yeni temizlik araçlarını tanıttı. “Daha Temiz Bir Kilis” sloganı ile yola çıkan Başkan Kara bu yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Başkan Kara, seçimler esnasında Kilis halkına temiz bir Kilis sözü verdiklerini söylerken, “Seçimlerden sonra kısa süre içerisinde büyük mesafeler aldık. Temizlik hizmetlerini özelleştirdik. Bugün temizlik hizmetleri için yeni alınan modern araçları devreye alıyoruz. Kilis’i inşallah pırıl pırıl bir kent haline getireceğiz. Seçimlerden önce ne söz verdik ise hepsini yerine getireceğiz. Bunların en başında da temizlik geliyor. Biz şehrin bütün noktalarına ulaşarak tertemiz edeceğiz. Ama vatandaşlarımıza da büyük görevler düşüyor. Çevreyi kirletmemeleri gerekiyor. Kilis genelindeki tüm enkazları toplatacağız ama tekrar enkaz döküldüğü takdirde gerekeni yapacağız” dedi.

Başkan Kara Kilis halkına verdikleri sözleri yerine getireceklerini söylerken, “Bugün 30’ya yakın aracı devreye aldık. Bunların içerisinde Konteynır yıkama aracı, vakumlu süpürge, yol süpürgeleri, kamyon, traktör vb. yer alıyor. İnşallah yaşanabilir bir Kilis için hem halkımız hem de bizler üzerimize düşene yapacağız. Temizlik konusu başta olmak üzere her konuda vatandaşımızın desteği bizim için çok önemli. Biz Kilis halkı ile belediyeyi birlikte yöneteceğimizi söyledik. Halkımızın isteği dışında hiçbir şey yapmayacağız. Bu nedenle vatandaşlarımızın da yapılan hizmetlere destek vermesi sahip çıkması, sahiplenmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yeni araç tanıtımına yoğun bir katılım gerçekleştirildi. Törene Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara’nı yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Eryılmaz, Cuma Özdemir, M. Akif Yavuzlu, Kilis İl Başkanı Reşit Polat, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ile belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.