04.07.2014 16:58:06

BAŞKAN KARA İFTARDA EVLERE KONUK OLUYOR

Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, Gülseren ailesinin iftar sofrasına misafir oldu. Polat Paşa Mahallesi’nde oturan aile Başkan’a yakın ilgi gösterdi.

Samimi bir ortamda geçen iftarda Başkan Kara, ailenin bir sorunu olup olmadığını sordu. Mahallelinin Belediyeden beklentilerini ve isteklerini sordu. Aile bireyleri de Başkan Kara’ya sorunlarını, istek ve beklentilerini söyledi. Başkan da gerekli yerlerle görüşmelerin yapılacağının sözünü verdi.

Başkan Kara, çay sohbetini de mahallenin diğer sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirerek onların da sorunlarını dinledi. Belediye Başkanı Hasan Kara, “Amacımız halkla iç içe bir Belediyecilik anlayışı gerçekleştirmek. Halktan kopuk bir Belediyecilik doğru değil. Bu yüzden biz vatandaşlarımızla bir araya gelip sorunlarını kendilerinden dinliyoruz. Bu şekilde gerekli çalışmaları yapma imkanı buluyoruz” dedi.

Gülseren ailesi Belediye Başkanımıza iftara konuk olmalarından dolayı teşekkür etti. Bu arada Başkan Kara her akşam ayrı bir camide teravih namazı kılıyor. Dün de Hacı Nurettin Acembaba Camii’nde  teravih kılan Başkan namaz çıkışı camii cemaatiyle bir süre sohbet etti.