09.07.2014 16:01:46

KİLİS BELEDİYESİ KARATAŞTA ASFALTA BAŞLADI

Kilis Belediyesi asfalt çalışmalarına Karataş Mahallesinde başladı. Fen İşleri Müdürlüğü asfalt çalışmalarına başlamadan önce asfalt yapılacak yolların eksiklerini giderdi. Asfaltlama çalışması ilk olarak Karataş Mahallesinde gerçekleşti. Kilis Belediye Başkan Av. Hasan Kara bozuk yolların düzenlenerek asfaltlanması çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini belirterek, Karataş Mahallesinde başlayan asfalt çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Başkan Kara ”Seçimden önce halkımıza asfalt sorununu çözeceğimizin sözünü vermiştim. Bu yönde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Karataş Mahallesi’ne verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz” dedi. Bu arada Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Eryılmaz’ın takibinde çalışmalara devam ediliyor.