03.03.2015 18:36:19

BAŞKAN KARADAN HOŞ GELDİN MELEĞİM ZİYARETİ

BAŞKAN KARA’DAN HOŞ GELDİN MELEĞİM ZİYARETİ

Kilis Belediyesi ve Kilis Kamu Hastaneleri Birliği arasında yapılan “Hoş Geldin Meleğim” projesi kapsamında ilk bebekler ziyaret edildi. Belediye Başkanı Hasan Kara 2 aileyi ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

Kilis Belediyesi yepyeni bir Sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.Proje Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce yürüttülüp yeni doğan çocuklara sahip çıkarak, ailelere katkıda bulunuluyor.  Kamu Hastaneler Birliği personeli de anneye bebek sağlığı konusunda uygulamalı eğitim vererek çocuğun yetiştirilmesi konusunda aileyi bilgilendiriyor. Aileye bebeğin ilk ihtiyaçlarının karşılanabileceği bir paket Belediye Başkanı Hasan Kara ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Serdar Sarıfakı tarafından hediye edildi. Başkan Hasan Kara’ya Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Serdar Sarıfakı, Ak Parti İl Başkanı İzzet Toprak, Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Mahire Şekeroğlu, Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. A.Erşan Öztin ve hastane çalışanları eşlik etti. Başkan Kara, “Öncelikle yeni doğan bebeğimize Rabbim uzun ömürler nasip etsin. Ailesiyle mutlu, huzurlu bir hayat nasip etsin. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi ailelerimizden en az 3 çocuk istiyoruz. Ancak biz bunu Kilis’te 4 yaptık. En az 4 çocuk diyoruz. Çünkü nüfusumuzun gençleşmesi lazım” derken üzerinde yeni doğan erkek ve kız çocukları ile ilgili güzel sözlerin yazıldığı bir plaketi imzalayarak aileye takdim etti. Başkan Kara projenin süreceğini ifade ederek Kilis genelinde yeni doğan bebeklere sahip çıkacaklarını ifade etti.

Ziyaret edilen bebeklerin aileleri projeden duydukları memnuiyeti dile getirdi. Kilis’te bir ilkin yaşandığını ifade eden aileler böyle bir projeyi gerçekleştirdikleri için Kilis Belediyesi’ne ve Kamu Hastaneler Birliği çalışanlarına çok teşekkür ettiklerini ifade etti.

Hoş Geldin Meleğim projesi kapsamında 3. ziyaret Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir ve Hastane personeli tarafından yapıldı. Özdemir yeni doğan çocuğun ailesine hazırlanan paketi hediye ederek, bebeğin huzurlu, mutlu ve sağlıklı olması temennisinde bulundu.