05.03.2015 10:46:30

E BELEDİYE SİSTEMİ HİZMETTE

Kilis Belediyesi e-belediye sistemi hizmete girdi. E-belediye hizmeti ile birlikte vatandaşlar dünyanın her yerinde, evlerinden veya ofislerinden çıkmadan dilediği saatte web sayfamıza girerek içme suyu, emlak, çevre temizlik, ilan reklam vergilerini ödeyebilecek. Diğer tüm borçlarını sorgulayabilecek ve kredi kartıyla güvenli bir şekilde ödeyebilecekler.

Vatandaşların belediye hizmetlerinden daha hızlı ve daha kolay yararlanmasını ve teknolojik gelişmelerin ışığında hizmete doğrudan, sıra beklemeden ve yorulmadan ulaşılmasını sağlayan e-belediye otomasyon sistemi sayesinde, uygar kentlilik bilincine uygun hizmetler sunmak amacıyla artık kaliteli hizmette sadece bir tuş kadar yakınınızda olacak.

1. E-belediye uygulaması ücretsizdir.

2. Üye olunmadan sadece su borcu sorgulanıp ödenebilir.

3. Diğer hizmetlerden yararlanabilmek için Kilis Belediyesi veri tabanında mükellef kaydının

(mükellef sicil numarasının) olması ve e-belediye uygulamasına üye kaydı yapması gerekir.

Ebelediye Erişim Linki