14.04.2015 13:48:53

HER GÜNE BİNLER SALAVAT

Kilis Belediyesi öncülüğünde İYAD-TÜGVA-NERGİS-KEGDER'in katkılarıyla yapılan Kutlu Doğum Etkinliği programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  Kutlu Doğum Etkinliği kapsamında “HER GÜNE BİNLER SALAVAT” kampanyası resmi başlangıcı, ilahi grubu gösterisi eşliğinde başladı. Bin salavat sözü veren herkese zikirmatik hediye edildi.

Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara program açılışında yaptığı konuşmada selam ve salavatın önemine değinerek şunları söyledi: “Ayeti Kerime de ‘Şüphesiz, Allah ve melekleri Peygambere salat ederler. Ey iman edenler, siz de ona salat edin ve tam bir teslimiyetle ona selam verin’ diyor bizde buna uyarak Efendimiz (S.A.V)’e çokça salavat getirelim. Salavat bize ve ailemize bolluk getirecektir. Bu yüzden salat-ü selamı aramızda yayıp birbirimize bolca selam verelim” şeklinde konuştu. Konuşma sonrası Başkan Kara, Dernek Başkanları ile birlikte vatandaşlardan günde 1000 salavat çekme sözüne karşılık zikirmatik hediye etti. Program ilahiler eşliğinde son buldu.