21.04.2015 10:33:27

İLAHİYATÇI ÖMER DÖNGELOĞLUNDAN ÖZEL SOHBET

Kilis Belediyesi Ömer Döngeloğlu’nu Kilisli vatandaşlarla buluşturdu. Binlerce Kilisli İlahiyatçı Döngeloğlu’nun Özel sohbetini dinlemek için Kilis 7 Aralık Üniversite Konferans Salonunu tıklım tıklım doldurdu. Birçok kişi sohbeti sahnenin arkasında ve ayakta dinlemek zorunda kaldı.

Program Grup Ravzanın ilahileri ve Kura’n-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara’nın konuşması ve akabinde Kilis Belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri gösteren video gösterisi ile devam ederken, Başkan Kara birlikte yaşamaya vurgu yaptı. Başkan Kara Asrı Saadette olduğu gibi bugün de birlikte yaşamamız gerektiğini ancak bu şekilde mutlu ve huzurlu bir hayat yaşanabileceğini söyledi.

İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu başta Belediye Başkanı Hasan Kara olmak üzere emeği geçen ve salona gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ederek sohbetine başladı. İlahiyatçı Döngeloğlu sohbetinde “Asrı Saadette Birlikte Yaşama Modeli” konulu konuşmasında Efendimizin yaşamından kesitler vererek kimi zaman duygusal anlar yaşattı. Efendimizin aile hayatı, çocukları ile olan diyaloğu ile sosyal hayatından örnekler vererek sohbetini sürdüren Döngeloğlu’nu izleyiciler büyük bir ilgi ile dinledi.

Program sonrası Belediye Başkanı Hasan Kara, İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu’na çiçek ve plaket takdim ettikten sonra, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Hz Peygamberin hayatının anlatıldığı yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyeler taktim edildi.

Konferansa Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Kilis İl Müftüsü Mahmut Karatepe, Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, Mehmet Ali Eryılmaz, Mehmet Akif Yavuzlu, Ak Parti İl Başkanı İzzet Toprak, Kadın Kolları Başkanı Mahire Şekeroğlu daire amir ve müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.