04.06.2015 14:14:51

KİLİSTEN YÜKSELEN SES YARIŞMASI PROTOKOLÜ İMZALANDI

Kilis Belediyesi ve Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Kilis’ten Yükselen Ses” ses yarışması protokolü imzalandı. Protokol Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara ve İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili arasında imzalandı.Protokolde Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.

Yapılan protokole göre yarışma lise ve dengi öğrencileri arasında yapılacak. Yarışmada dereceye giren öğrencilere Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara tarafından 1. olana Org, 2. olana bağlama, 3. olana gitar hediye edilecek. Yarışma Kilis Belediyesi Nejat Uygur amfi Tiyatrosu’nda yapılacak. Yarışmanın finali 9 Haziran Salı günü saat 20.00’de Amfi Tiyatro’da yapılacak. Yarışmanın finaline tüm halkımız davetlidir.