26.06.2015 10:06:48

TRT TASAVVUF MÜZİĞİ TOPLULUĞUNDAN İLAHİ KONSERİ

Kilis Belediyesi Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde TRT Ankara Radyosu Tasavvuf Müziği Topluluğunu Kilis halkı ile buluşturdu. TRT sanatçıları birbirinden güzel ilahileri seslendirerek gelenlere manevi bir ziyafet yaşattı.

TRT Ankara Radyosu’nun ünlü ses ve saz sanatçıları “Hoş Geldin Ramazan” konulu ilahilerin ağırlıkta olduğu eserleri seslendirdi. Ses ve saz sanatçıları 1 saat boyunca kesintisiz birbirinden güzel ilahileri Kilisli vatandaşlar için seslendirdi. Program sonrası Kilis Baro Başkanı Av.H.Muammer Fazlıağaoğlu sanatçılara çiçek takdim etti. Sanatçılar ile hatıra fotoğrafları çekildi.

İlahi konserine Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, Baro Başkanı H. Muammer Fazlıağaoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.