10.07.2015 10:22:39

SEMA GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Kilis Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Konya Mevlana Sema Grubunun muhteşem Sema gösterisi ile devam etti.

Karataş Nejat Uygur Amfi Tiyatroda yapılan Sema Gösterisine Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, İl Genel Meclis Başkanı M. Metin Karakuş, Başkan Yardımcıları Cuma Özdemir, M. Akif Yavuzlu, Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Başkan Hasan Kara’nın çiçek takdimi ve teşekkür konuşması ile başladı. Başkan Kara, “ Bizi kırmayarak Konya’dan buraya gelen Mevlana Sema Grubumuza çok teşekkür ediyorum. Güzel bir gece yaşıyoruz. Bu vesileyle sizlerin gelecek Kadir Gecenizi ve Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi. Konuşma sonrası program ilahi ve Divan-ı Kebir’den şiirlerin okunması ile devam etti. Gösteriyi izlemeye gelenlerin merakla beklediği Sema gösterisinde Semazenler adeta büyüledi. Seyirciler bol bol fotoğraf çekti. Sema Gösterisi Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile son buldu.