21.10.2015 10:19:10

EVLİLİK VE AİLE EĞİTİMİ SEMİNERLERİ BAŞLADI

Kilis Belediyesi ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliği ile evli ve evlenecek olan kişilere “Evlilik ve Aile Hayatı” konulu seminer verildi.

Seminer Ahmet Rasim Caddesi’nde bulunan Kilis Belediyesi Hacı Hatice Kazancıoğlu Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.  Seminerde yeni evlenecek ve evli çiftlere mutlu bir birliktelik sürdürme, sorunsuz bir aile olmanın püf noktaları anlatıldı. Evliliğin sosyal yaşamın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğu ve dinimizin önemli hükümlerinden olduğu belirtildi. Efendimizin (s.a.v) “Aziz ve celil olan Allah nezdinde evlilikten daha sevimli ve değerli bir bina inşa edilmemiştir” hadisi şerifinden yola çıkılarak evliliğin kutsallığına değinildi.

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden uzman kişiler tarafından verilen seminerde evliliğin amacı, mutlu aile olmak, eşler arası iletişim, dinimizde evliliğin önemi evlilikte sıklıkla yaşanan sorunlar ve çözüm yolları ve aile içi şiddet konuları hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Evlilik ve Aile Seminerleri her hafta Salı günü 16:00-17:00 saatleri arasında, Hacı Hatice Kazancıoğlu Sosyal Tesislerinde, uzman ekipler tarafından verilecek.