27.11.2015 13:14:13

TEMİZ KİLİS İÇİN EL ELE

Kilis Belediyesi temiz bir çevre için farkındalık oluşturmayı amaçlayan proje kapsamında, sağlıklı ve kaliteli bir yaşamın da anahtarı olan çevre temizliğini vurgulamak için “Temiz Kilis İçin El Ele” sloganıyla yürüdü.

Belediye Başkanı Hasan Kara, temizlik yürüyüşü boyunca esnaf ve vatandaşları selamlayarak daha temiz bir Kilis için yürüyoruz mesajını verdi.

Başkan Kara, temizlik kampanyası sonrası yaptığı konuşmada Kilis’te gece gündüz demeden temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de farkındalık oluşturmak amacıyla vatandaşlarımızı bilinçlendirmek istedik diyerek, “ Kampanyamıza destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşlarımızdan isteğim çöplerini yere değil çöp kutularına atsınlar ve çöplerini akşam dışarı çıkarsınlar. Bu şekilde yaptığımız takdirde Kilis Türkiye’nin en temiz ili olacaktır. Temizlik kampanyalarımız devam edecek. Mahalle mahalle sokak sokak çalışmalarımız sürecek. Bu şekilde Kilis’i Türkiye’de ve Dünya’da örnek bir il haline getireceğiz” şeklinde konuştu. Temizlik kampanyası sonrası coşkulu bir şekilde halaylar çekildi.

Etkinliğe, Belediye Başkanı Av. Hasan Kara ve Başkan Yardımcıları Cuma Özdemir, M. Ali Eryılmaz, M. Akif Yavuzlu, Belediye personeli, Ak Parti İl Başkanı İzzet Toprak, Kadın Kolları Başkanı Mahire Şekeroğlu, Gençlik Kolları Başkanı M. Nedim Bellitürk ve tüm parti teşkilatının destek verdiği temizlik kampanyası, Karataş Parkı’ndan başlanarak Cumhuriyet Caddesi, Murtaza ve Nemika caddeleri de temizlendikten sonra Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu.