25.02.2016 11:19:20

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ İÇİN TOPLANILDI

Kilis Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir Başkanlığında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri ile ilgili toplantı yapıldı.

Toplantıya Belediye Müdürleri, daire personelleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Dernek Temsilcileri ve çeşitli kurum temsilcileri katıldı. Toplantıda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve öncesinde yapılacak çalışma ve etkinlikler görüşüldü. 8 Mart Günü Cumhuriyet Meydanı’na 22 çadır kurulacak. Bu çadırlarda dernek, kurum ve kuruluşlar kendileri ile ilgili sergilerde bulunacak. Standlar 10:00 ile 16:00 saatleri arasında açık kalacak. Bu standlarda gelen vatandaşlara çeşitli hediye ve promosyonlar dağıtılacağı ifade edildi.

Toplantı dilek ve temennilerle son buldu.