04.03.2016 15:31:18

KİLİS BELEDİYESİNDEN NOBEL İMZA ÇADIRI

Kilis Belediyesi Nobel Barış Ödülü için imza kampanyası düzenledi. Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara yaptığı konuşmada, “ Nobel Barış Ödülünü tüm halkımız olarak desteklemeliyiz. İnsanlık tarihinin en eski kültürü insanlık vicdanındaki merhamet duygusudur. 21. Yüzyılda kaybettiğimiz duygudur. Kilis şu anda insanlık vicdanının Dünyaya örnek gösterilmesi gereken bir tarihi misyonu ifade ediyor ve kendi nüfusundan fazla Suriyeli nüfusu misafir ediyor. Bundan dolayı sizlerin aracılığıyla buradan Kilis’ teki bu kültür mirasının, insan vicdanında ki bu iyilik olgusunun buradan tüm Dünyaya yayılması ve bu örneğin Birleşmiş Milletlere altın harflerle yazılmasını istiyoruz.” Dedi.  Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen programa Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İl Emniyet Müdürü, Garnizon Komutanı, STK ‘lar, Oda Başkanları, Kuvayi Milliye Gaziler Derneği Başkanı, İl Genel Meclis Başkanı, Ak Parti İl Başkanı ve Teşkilatı katıldı. Düzenlenen programda Nobel Barış Ödülü logolu anahtarlıklar, broşürler ve kalemler dağıtıldı.