19.08.2016 14:09:15

HACI HATİCE KAZANCIOĞLU SOSYAL TESİSİNDE KURAN-I KERİME GEÇEN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Kilis Belediyesi Hacı Hatice Kazancıoğlu Sosyal Tesisi’nde Kur’an-ı Kerim’e geçen öğrenciler hediye verildi.

Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, yaptığı konuşmada; “Hacı Hatice Kazancıoğlu Sosyal Tesisi açıldığı 2015 yılından bu yana hızlı bir şekilde hizmet ağını genişleterek 36 şubede kurslar açmış, 7 gün sabah ve öğle hizmet veren bir kurum haline gelmiştir. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarda bugüne kadar 900 öğrenci istifade etmiştir” dedi.

Sosyal Tesiste İl Müftülüğü ile işbirliği içinde açılan Kur’an-ı Kerim kurslarında Kur’an-ı Kerim’e geçen öğrenciler için tertiplenen programa Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, İl Müftü Yardımcısı M. Mübarek Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Cuma Özdemir, M. Ali Eryılmaz ve M. Akif Yavuzlu ile daire müdürleri katıldı. İlahiler, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve öğrencilerin yaptıkları gösterileri ile süren programda öğrencilere Belediye Başkanı Hasan Kara, İl Müftü Yardımcısı Çelik ve Belediye Başkan Yardımcıları Kur’an-ı Kerim ile çeşitli hediyeler verdi. Kursiyerlerin hazırladığı mozaikler ve tablolar Belediye Başkanı Hasan Kara’ ya takdim edildi.