09.01.2017 09:41:58

ANNE ELİ DEĞMİŞ GİBİ KAMPANYA

Kilis Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı hizmetlere bir yenisini daha ekledi.
Kilis Belediyesi bünyesinde hizmet veren tarihi konaklarda görevli bayan personellerin başlattığı kampanya ile anne eli değmiş gibi el emeği göz nuru el örgüleri ile yapılan çorap, kazak, hırka,çeket, atkı vb. örgüler, sınırda görev yapan askerlere, hem üşümesinler diye hem de manevi olarak yanlarında olduklarını hissettirmek için bir kampanya başlattılar.
Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan KARA “Bu kampanya Umudun ve Barışın Ana Şehri Kilis’te, kurtuluş savaşındaki gibi cepheye mermi taşıyan Nene Hatunların her dönem olacağının göstergesidir. İç ve dış düşmanların ne yaparlarsa yapsınlar bu ruhu asla kaybettiremeyeceklerdir.” Dedi.