09.01.2017 11:53:02

“KÜÇÜK” ELLERDEN YARALI ASKERLERİMİZE “BÜYÜK” MORAL

Kilis Belediyesi konaklarında eğitim alan yaşları küçük ama yürekleri kocaman olan Türk ve Suriyeli öğrenciler Kilis Devlet Hastanesinde yatan yaralı askerlerimize şiirler, resimler, mektuplar yazdı ve hastane de askerlerimizi ziyaret ederek kendi elleriyle emeklerini teslim ettiler. Öğrenciler mektupları, şiirleri ve resimleriyle askerlerimize topraklarımızı, birliğimizi korudukları, güvenliği sağlamak için canlarını ortaya koydukları için teşekkür etmek ve manevi olarak yanlarında olduğunu göstermek için gittiler. Kilis’te 7 den 70’e herkes askerlerini yalnız bırakmadı. Yemekleriyle, örgüleriyle, şiirleriyle, resimleriyle, mektuplarıyla ve en önemlisi dualarıyla hep Mehmetçiklerimizin yanında olarak herkese örnek olmuştur.