11.01.2017 14:40:09

BAŞKAN KARADAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ YEMEĞİ

Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan KARA 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması münasebetiyle şehrimizin Basın Mensuplarıyla Belediyenin Konuk evinde öğle yemeğinde buluştu. Başkan Kara yaptığı konuşmada “Gazetecilik ulvi ve onurlu bir meslektir, tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışı ile kamuoyunu ülke ve dünya gerçekleriyle buluşturan basın, toplumu bilgilendirmeye, bilinçlendirmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendirmektedir. Basın mensuplarımız her türlü olağanüstü durumda mesleklerini en iyi şekilde icra etme gayreti içinde olduğunu vurgulayan Başkan Kara, bu çabanın övgüyü hak ettiğine dikkati çekti. Yönetimle halkın arasında bağlantı kuran, bilgi akışını sağlayan, toplumsal varoluşta yaşanılan tüm ayrıntıları her bireye eşit olarak ulaştıran basın camiamızın 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, kendilerine çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.