12.01.2017 13:45:41

BAŞKAN KARA ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara Belediyenin konuk evinde yetim ve farklı hikâyeleri olan çocuklara kıyafetler dağıtarak yemek ikramında bulundu. Başkan Kara yaptığı açıklamada “ Yetimler bize Allah’ın emanetidir. Kendisi bir yetim olarak dünyaya gelen ve henüz 6 yaşında iken annesini de kaybederek kimsesiz kalmış olan sevgili peygamberimiz Hz. Muhammedin ümmeti olarak yetimlere sahip çıkmak, onlara en iyi şekilde bakmak, bizim için önemli bir sorumluluktur. Yetimlere yapılacak yardımlar bireysel olarak da desteklenmelidir. Herkes bu konuda elinden geleni yapmalıdır. Çocuk güldürmek çok güzel bir duygu bide böyle özel durumları olan çocuklarımızı gülümsetmek çok daha önemlidir.” dedi.