12.01.2017 17:27:43

BAŞKAN KARA DAN MOTİVASYON TOPLANTISI

Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan KARA, Belediye konakları çalışanları ve gönüllü çalışanlarla bir araya geldi. Konaklarımız açıldığı ilk günden beri birçok alanda sosyal çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Konak görevlileri ev ev, kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip yardımların doğru ellere ulaşmasına vesile oluyorlar. Başkan KARA bu ekiple hem yapılan alan taramaları ve çalışmaların ilerleyişi hakkında görüşmek için hem de yoğun çalışmaları nedeniyle motivasyon amaçlı pasta kesildi. Başkan KARA bu toplantıda şunları dile getirdi; “Konaklardaki çalışanlarımız gerçekten de mukaddes bir görev yapmaktadırlar. Şehrimizde bulunan gerçek ihtiyaç sahiplerini tek tek yerinde tespit edip yardımları ulaştırmamıza vesile oluyorlar. Bu ailelerin hepsi çok zor durumda olan insanlar. Belediyemizin Gıda Bankası 6.000 aileye düzenli gıda yardımı yapıyor. Bu yardımlar çocuklarımızın da yüzünü güldürüyor. İçinde bulunduğumuz kış mevsiminde çocuklarımızın üşümesini de engellemek asıl Belediyecilik budur, Asıl güzel kısmı budur.” dedi.