17.01.2017 09:22:02

KİLİSTE BÜYÜKLERİMİZ YALNIZ DEĞİL

Kilis Belediyesi sosyal yardım ve destek alanında çalışmalarını sürdürüyor. Geçmişin mimarları, geleceğe yön vermiş yaşlılarımızın biliyoruz ki en iyi tedavi yolu ilgi, alaka ve şefkattir ve bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Büyüklerimizi bu doğrultuda her Cuma günü evlerinden alıp manevi duyguları yaşamasını sağlamak ve önemsendiklerini hissettirmek için Kilis’te bulunan türbeleri gezdiriyoruz. İmkanları olmadığı için bu tür sosyal faaliyetlerden uzak kalan büyüklerimiz Kilis Belediyesinin bu yeni hizmetiyle Cuma günü olması itibariyle ibadetlerini ve dualarını edip maneviyatı yakalarken aynı zamanda bu gezilerle büyük moral buluyorlar. Türbe gezilerinden sonra misafirlerimiz tek tek evlerine bırakılıyor.