25.01.2017 13:24:40

AV. GÜLSEN KARADAN YETİMLERE DOĞUM GÜNÜ

Bir Mont Bir Bot kampanyasında alan taraması yapılırken 3 tane çocuğun yetim olduğu ve doğum günlerinin aynı gün olduğu Belediyemiz konak çalışanları tarafından fark edildi. Bunun üzerine bir anne olarak şefkatin, sevginin önemini bilen Belediye Başkanımızın eşi Av. Gülsen KARA, yetim gülerse dünya güler diyerek bu çocukları mutlu etmek ve aile ortamını bir nebzede olsun yaşatmak için bu 3 çocuğa sürpriz doğum günü düzenledi, süslenmiş pastalardaki mumları üfleyen çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Çocuklar bu faaliyetle doyasıya eğlenceli bir gün geçirdiler. Av Gülsen Kara burada yaptığı konuşmada; “ Ben burada Belediye Başkanının eşi olmaktan çok bir anne olarak bulunuyorum. Bizi hayata bağlayan en önemli nedenlerden biride çocuklarımızın mutluluğudur. Bize de bu bağlamda mutlu, umutlu ve hayırlı evlatlar yetiştirmek düşer. Çocuk ailesiyle mutlu olur, büyür, faydalı birer birey olur. Bizde bu noktada elimizden geleni yapmalıyız” dedi.