01.02.2017 09:28:44

DANİMARKA BÜYÜKELÇİSİNDEN KİLİSE ZİYARET

Danimarka Büyükelçisi Sn. Svend Olling Kilis Belediyesi ile ortak yürütülen projeleri, Kilis Belediyesinin ve DRC'nin büyük başarılarını bizzat yerinde incelemek ve Hacı Hatice Kazancıoğlu Sosyal Tesisinde bulunan resim sergisinin açılışını gerçekleştirmek üzere Kilis'e geldi.
DRC ve Kilis Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında maddi imkanları yetersiz olan çocuklara eğitim, dil öğrenme ve çeşitli kursların tamamen ücretsiz verilmesi ve Kilis Belediyesi Hacı Hatice Kazancıoğlu Sosyal Tesisinin imkanlarının kullanılması adına yürütülen projede büyük bir rol oynayan ve destek veren Kilis Belediyesinde yapılan eğitimleri ve öğrencileri ziyaret eden Danimarka Büyükelçisi Sn. Svend Olling’i Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mahmut Selçuk, Etüt ve Proje Müdürü Hüseyin Erkmen ve DRC temsilcileri karşıladı.