03.02.2017 09:09:51

AV. GÜLSEN KARA VE DR. DİLEK DÜLGER YARDIMA DEVAM EDİYOR

Bir Mont Bir Bot kampanyasını başlatan ve yardımların dağıtılmasıyla bire bir ilgilenen Belediye Başkanımızın eşi Av. Gülsen KARA sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara yoğun bir şekilde devam ediyor. Gerçek ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar yardımları ulaştırıp bu soğuk kış günlerini ailelerin sıcak geçirmesine yardımcı olmaya devam ediyor. Bugün yine çalışmaları yerinde takip eden Kara'ya Milletvekilimiz Hilmi DÜLGER'in eşi Dr. Dilek DÜLGER'de eşlik etti. İhtiyaç sahiplerini ziyaret eden KARA ve DÜLGER bir evde hasta 28 yaşında Mehmet ŞAHİN ile bir araya geldi. Dr. Dilek DÜLGER'in mesleğinin getirdiği tecrübe ve Av. Gülsen KARA'nın sevgi dolu yüreği bir araya gelince, yatağa mahkum hasta gencin daha rahat etmesini sağlamak amacıyla yatak hediye edilerek bir nebze de olsa rahat ettirilmeye çalışıldı. Yeni ve rahat yatağına kavuşan gencin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Av.Gülsen KARA ve Dr. Dilek DÜLGER her zaman ve her koşulda ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam edeceklerini belirttiler.