17.02.2017 09:49:08

ELBABTAKİ ASKERLER İÇİN MEKTUP KAMPANYASI

Kilis 7 Aralık Üniversitesinde İktisadi İdari Birimler Fakültesi, İşletme bölümünde okuyan Hakan Keskinkılıç adlı öğrenci El Bab’ta görev yapan askerlerimiz için sosyal medya üzerinden editörlüğünü yaptığı sayfalarda ''mektup yazarak sizlerde askerlimize moral motivasyon verebilirsiniz'' başlığı altında mektup toplama kampanyası başlattı. KESKİNKILIÇ’ın yaptığı açıklamada; “ benim için, bizim için, dinimiz için, vatan için, bayrak için birileri can verip can alırken ben rahat rahat okuluma gidip ailemin yüzünü görebildiğim için çok şanslıydım ama ya görmeyenler evden çıkarken bir daha dönme ihtimalinin çok zor olduğunu bile bile o kapıdan çıkıp gitmek ne kadar zordur değil mi? bende bir sosyal sorumluluk projesi yapmak istedim bana bu kampanyada yardımlarını esirgemeyen Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan KARA’ya çok teşekkür ederim. Benim amacım tüm Türkiye’de bu kampanyanın ses getirmesi ve herkesin askerlerimizin yanında olduğunu göstermesidir. Bu kampanyada güzel sonuçlar aldım ve halen mesaj alıyorum ''mektup göndermek istiyoruz lütfen adres verin'' diye. Mektuplar halen gelmeye devam ediyor bende var gücümle rabbimin yardımıyla ve Kilis Belediyesinin destekleri ile Mehmetçiklere mektupları ulaştırmak için gerekirse uyumayacağım ve o mektupları toplayıp askerlimize teslim edeceğim” dedi. Başkan KARA bu kampanya ile ilgili olarak “Biz Kilis Belediyesi olarak Vatanımız, Bayrağımız, Askerimiz için kim ne isterse destek olmaya hazırız. Yapılan bu tür güzel çalışmalarda bizimde payımızın olması gerçekten gurur verici bir durum” dedi.