07.03.2017 16:45:19

BAŞKAN KARADAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, toplumun yapı taşı olan kadınlarımızın, haklarının sağlanması yolunda atılan adımların simgesi olarak önemli bir gündür. Ancak kadın bir gün değil her gün hatırlanmalı, herhangi bir ayrım yapılmaksızın toplumun olmazsa olmazı olduklarını göstermek gerektir ki kadınlar hak ettiği değeri bulsun. Kadın sadece bir anne değil; öğretmen, psikolog, danışman ve anlatmakla bitmeyecek daha birçok rol üstlenmektedir. Kadınlarımız sadece evin içinde değil iş ve toplumsal hayatımızda da çok önemli bir role sahiptir. Biz Kilis Belediyesi olarak bu bilinçle hareket ettik ve bayanlarımızı hiçbir zaman geri planda bırakmadık. Belediye çalışmalarımızda bayan kardeşlerimizden büyük destek aldık ve aynı zamanda da kadınlarımıza toplumsal alanda rol almaları için büyük destek verdik. Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar bayanlar, Analarımız, bacılarımız, yol arkadaşlarımız hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın yaptıkları saymakla bitmez, hakları da ne yaparsak yapalım ödenmez. Geçmişten günümüze kadar hayatın her evresinde başarılı bir şekilde kendini göstermiş, örf ve adetlerimize göre yuvaların gerçek sahipleri olan, ailenin ve toplumun temel direğini oluşturan kadınlarımıza sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum. Bu vesile ile başta Umudun ve Barışın Ana Şehri olan Kilis’imizin kadınları olmak üzere tüm kadınlarımızın "8 Mart Dünya Kadınlar Gününü” kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.