21.03.2017 16:02:56

MUSABEYLİ GÜNEŞLİ KÖYÜNDE 2 KEÇİ İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN KURTARILDI

İlçeye bağlı güneşli köyünde uçurum kenarında mahzur kalan iki keçiyi gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Kilis Belediyesi itfaiye ekipleri uçurum kenarında ürkmüş vaziyette mahsur kalan keçileri yaklaşık 15 dakika süren çalışma sonucunda kurtardı. İtfaiye aracına alınan keçiler Müdürlük görevlilerinin, her hangi bir yaralanmanın olup olmadığı kontrolünün ardında sahibine teslim edildi.
Kilis Belediyesi İtfaiye Müdürü Niyazi BUDAK, "Gelen ihbar üzerine güneşli köyüne giderek mahsur kalan hayvanları kurtardık. Hem temizliğinin hem de gerekli bir tedavisinin olup olmadığının tespiti için önce araca alarak kontrollerini yaptık daha sonra sahibine teslim ettik” dedi.