24.03.2017 18:50:22

KİLİS BELEDİYESİ EVET ÇALIŞMALARINA GÜMBÜR GÜMBÜR DEVAM EDİYOR

Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, Milletvekilimiz M. Hilmi Dülger ve Belediye Başkanımızın eşi Av. Gülsen Kara ile Belediye bünyesinde bulunan meslek edindirme kurslarında görev yapan ve gönüllü bayanlarla birlikte, 16 Nisan Referandum çalışmaları ve alan taramaları için eski Beşevler bölgesinde bütün sokakları teker teker dolaşıp güçlü bir devlet yolunda Evet çalışmaları için esnaf ve evleri ziyaret ettiler. Referandum çalışmaları hakkında açıklama yapan Başkan Kara; “Ben Kilis’te büyük bir oranda Evet çıkacağına ve Ankara’ya göğsümüzü gere gere gideceğimize inanıyorum. Bu doğrultuda elimden ve elimizden geleni yapmalıyız. Güçlü Devlet için, Güçlü Millet için en önemlisi de gelecek nesillerimiz için Evet diyoruz. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan, yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum." Dedi.
#KARARIMIZEVET #ÜLKEMİÇİNEVET #İstikrarİçinEvet#TamBağımsızBirTürkiyeİçinEvet #GüçlüBirTürkiyeİçin