20.04.2017 13:26:09

KİLİS BELEDİYESİ GÖL RESTORANT HİZMETE BAŞLIYOR

Kilis Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan GÖL RESTORANT 26 Nisan Çarşamba günü Kilis halkının hizmetine başlıyor.
Kilis Belediyesi Söğütlüdere piknik alanında hizmete açılan Göl Restoran bölgenin en canlı ve tercih edilen mekanı olmayı hedeflemekte. Kebap, Et yemekleri ve kahvaltı denince akla gelecek olan ve yemekli toplantılarınızın tek adresi olmayı hedefleyen Göl Restoran haftanın 7 günü halka hizmet verecek.
İşinin ehli ve güler yüzlü 3 Uzman aşçı ve 5 deneyimli personelin çalıştığı mekan da ekip çalışanları, müşterilerini dostları gibi karşılıyor, her biri ile tek tek ilgileniyor.
Kısa zamanda her kesin tercih edeceği bir mekan haline gelen restoranda eşsiz lezzetlerden tadıp, dilerseniz de kısa süre önce tadilattan geçerek oluşturulan 60 kişilik balkonunda yeşillikler içerisinde zaman geçirebilir yemek yiyebilirsiniz. 400 kişilik kapalı alanı ve 60 kişilik balkonu ile hafta sonları 35 – 40 çeşitten oluşan zengin kahvaltı menüsü ile Kilis halkına hizmete hazır. Kilis Belediyesi Göl Restoran ailenizle keyifli dakikalar geçirmenizi ümit eder rezervasyon için 0348 813 53 18 numaralı telefonda sizleri bekler.