09.04.2018 09:23:14

BAŞKAN KARANIN POLİS TEŞKİLATININ 173. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Kilis Belediye Başkanımız Av. Hasan KARA, Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Kara mesajında;

"Zor bir coğrafyada bulunan ülkemizde, suçluların yakalanarak ortaya çıkarılmasıyla birlikte huzurun, güvenliğin ve adaletin tecellisinde polis teşkilatımıza, büyük sorumluluk düşmektedir. Türk Polis Teşkilatının, geçmişte olduğu gibi bugün de halk nazarında saygın bir yerde durduğunu belirtmek istiyorum. Polis teşkilatımız toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatlarındandır. Görevini, zor şartlar altında, gece gündüz büyük fedakârlıklarla, vatan ve millet sevgisiyle, bilinçli ve ciddi bir sorumlulukla yerine getirmektedir. Hiç şüphesiz ki emniyet mensuplarımızın görevleri oldukça zorlu ve meşakkatli, bir o kadar da sorumluluğu yüksek ve dikkat isteyen bir meslek ve görevdir. Emniyet teşkilatımız ve çalışanları kurulduğu ilk günden bu yana gerekli fedakârlık ve özveriyi göstererek milletimizin huzur, güven ve barış ortamında yaşanması konusunda büyük hassasiyet göstermişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş Yıl Dönümünde Şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimizin Polis Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.