17.10.2018 13:24:26

BELEDİYE TESİSLERİNE HALK ZİYARETİ

Mahallelerimiz, belediye tesislerini ziyarete devam ediyor. Halk güzel bir gün geçirirken müdürlüklerimiz ve tesislerimizin yapmış olduğu çalışmaları, devam eden hizmetleri yerinde inceleme fırsatı buldu. Çaylak, Bölük, Gaziler, Hasan Kamil Demirbaş, Polat Paşa, Nedim Ökmen ve Osmangazi Mahalleleri de ziyaretlerini tamamladı. Ziyaretçilerin yaptığı açıklama da “Bu ziyaretimiz de gördük ki belediyemiz gerçekten güzel ve önemli işler yapıyor. Bu ziyarete katılmadan önce bu kadar zorlu işler olduğunu bilmiyordum. Ama bugün buraları gezdik, gördük. Suyun evimize gelmesi, itfaiyemizin olaya müdahalesi, Mezarlık ve cenaze hizmetleri hiçte kolay değilmiş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler. Ziyaretlerimiz diğer mahallelerden katılımcılarla devam edecektir.