GENÇLİK MERKEZİNE ÖNEMLİ ZİYARET

Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen, Cherry Otomobil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Chen Ting, Unicef heyetine ve beraberindeki misafirlerle birlikte Canpolat Paşa Gençlik Merkezi’nde bir ziyaret gerçekleştirdi. Gençlik Merkezi’nde yürütülen eğitim faaliyetlerini ve öğrenci çalışmaları incelendi. Misafirlerimiz’e gençlerin gelişimi için sunulan kurslar ve programlar hakkında detaylı bilgi verildi.
Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ziyaretin ardından, Kilis’imize işbirliği ile neler yapabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Gençlerin eğitim ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla ortak projeler geliştirme konusunda görüşlerimizi paylaştık. Bu işbirliği kapsamında, gençlerin faydalanabileceği yeni eğitim programları, sosyal etkinlikler ve destek projeleri üzerine konuşmalar gerçekleştirdik.
Si FengHuo gençlik merkezimize gösterdikleri ilgi ve ziyaretleri için teşekkür ederiz. Bu tür işbirliklerinin, gençlerin geleceği için önemli adımlar olduğunu ve birlikte daha güçlü projelere imza atabileceğimizi düşünüyoruz” dedi.