İŞÇİLERE PROMOSYON DESTEĞİ

Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen, işçilerin haklarını koruma ve iyileştirme amacıyla önemli bir adım attı. Yoğun görüşmeler sonucunda, 7 Aralık Şirket işçilerine yönelik olarak bayram öncesi 25.200₺ tutarındaki promosyon ödemeleri işçilerin hesaplarına aktarıldı.

 

Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen yaptığı açıklamada “Kilis Belediyesi olarak işçilerimizin haklarını her zaman koruma ve iyileştirme çabalarımız kapsamında, 7 Aralık Şirket işçilerimize yönelik önemli bir adım attık. Yapılan yoğun girişimler ve çalışmalar sonucunda, bayram öncesi 25.200₺ tutarındaki promosyon ödemesi işçilerimizin hesaplarına yatırılmıştır.

Bu adım, işçilerimizin hak ettikleri değeri görmelerini sağlamak ve ekonomik anlamda rahat bir nefes almalarını amaçlamaktadır. İşçilerimizin emeklerinin karşılığını alması bizim için son derece önemlidir ve bu doğrultuda çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.
Benim için tüm işçilerim değerlidir. Bunca zaman hakları yenen tüm işçilerimin her zaman yanındayım ve onların haklarını savunmaya devam edeceğim. İşçilerimizin refahı ve mutluluğu, benim en büyük önceliğimdir” dedi.