Şıh Mehmet Yıldırım ve Köy Muhtarları Başkan Bilecen’i Ziyaret Etti

Şıh Mehmet Yıldırım ve çevre köy muhtarları, Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Şıh Mehmet Yıldırım ve köy muhtarları, köylerdeki güncel durumlar hakkında Başkan Bilecen’e detaylı bilgiler sundu ve çeşitli taleplerini ilettiler. Toplantıda, köylerin altyapı eksiklikleri, sosyal hizmet ihtiyaçları ve diğer yerel meseleler kapsamlı bir şekilde ele alındı. Başkan Bilecen, köy muhtarlarının katkılarını ve önerilerini büyük bir dikkatle dinledi.

Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen, köy muhtarlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, köylerin kalkınması ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi için gereken adımları atacaklarını belirtti. Başkan Bilecen, köylerle güçlü bir işbirliği içinde çalışarak, bölgesel sorunların çözümüne yönelik ortak çözümler geliştireceklerini ifade etti.