İNANLI DERESİ KANALİZASYON ÇIKIŞ HATTINDA KAPSAMLI TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI

Belediyemiz Su İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı kanalizasyon sisteminin İnanlı Deresi’ne deşarj edilen son çıkış hattında kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması yapılmaktadır. Çalışmalar kapsamında, kanalizasyon hattındaki birikintiler ve tıkanıklıklar özel ekipmanlar kullanılarak temizleniyor. Ayrıca, deşarj hattının sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla gerekli bakım ve onarım işlemleri yapılıyor.
Belediyemiz, altyapı sistemlerinin düzenli olarak bakımını yaparak, vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir çevre sunmayı hedeflemektedir.Çalışmalar sırasında gösterilen sabır ve anlayış için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.