2024 YAZ KURSLARI BAŞLADI

Belediyemize bağlı merkezlerimizde çocuklara ve gençlere yaz boyunca yeni eğitim öğretim dönemine kadar eğitim hayatlarından kopmamaları için destek almak istedikleri alanlarda hizmet vermeyi sürdürmekteyiz. Merkezlerimizde öğrencilere daha etkili sınıf ortamı sunabilmek için öğleden önce ve sonra olmak üzere iki ayrı gruba ayırarak destek vermekteyiz.

• Topçuoğlu, Kuveyt Toplum Merkezi, Hünerlieller, Hacı Kifayet ve Nihat Ferah merkezlerinde öğleden önce ve sonra olmak üzere iki gruba Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı alanlarında eğitim desteği verilmektedir. Sınava hazırlanan öğrenciler için uygun sınıf ortamı sağlanmaktadır.
  • Canpolatpaşa Gençlik Merkezinde ve Gençlik Merkezinde öğleden önce ve sonra olmak üzere iki gruba Matematik ve Geometri alanlarında eğitim desteği verilmektedir. Sınava hazırlanan öğrenciler için uygun ortam sağlanmaktadır. Canpolatpaşa Gençlik Merkezinde akademik desteğin yanı sıra Resim; karakalem, yağlı boya, akrilik, sulu boya, kil ile biblo yapımı ve 3 boyutlu (kabartmalı) tablo çalışmaları, Müzik; piyano, gitar ve bağlama ve İngilizce konuşma kursları verilmektedir. Resim ve Müzik kurslarımızda yetenek sınavlarına hazırlık için öğretmenlerimiz öğrenciler ile birebir çalışmalar sürdürmektedir.
  • Meşetlik Tekstil ve Tasarım Merkezinde öğleden önce ve sonra olmak üzere iki gruba Bilgisayar İşletmenliği, Grafik Tasarımı, Bilgisayarda Giysi Kalıbı hazırlama ve Bilgisayar Destekli Moda Tasarımı kursları verilmektedir. Sınava hazırlanan öğrenciler için uygun sınıf ortamı sağlanmaktadır.
  • Canpolatpaşa Gençlik Merkezi ve Nihat Ferah Merkezinde geniş kitap skalasından oluşan kütüphane ile okuma alanı sunulmaktadır. Bu alandaki kitapları çocuklar ve gençler ödünç alabilmektedir.
Kadın Spor Merkezi, Hanımeli, 15 Temmuz, Asmalı Konak, Mannheim, Kuveyt Toplum Merkezi, Kazancıoğlu, Abidinağa ve Topçuoğlu merkezlerinde 4-6 yaş arası çocuklara erken çocukluk eğitimi verilmektedir.

DETAYLI BİLGİ VE KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN AŞAĞIDA ADRESLERİ BULUNAN SİZE UYGUN MERKEZLERİMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Merkez Adı Eğitim Desteği Sağlanan Alanlar Adres
Hacı Mustafa Topçuoğlu Kadın Meslek Zenginleştirme Merkezi ·        Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı alanlarında eğitim desteği

Şıh Mehmet Mah. İstiklal Cad. No:82/1
Kuveyt Toplum Merkezi ·        Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı alanlarında eğitim desteği

·        Sınava hazırlanan öğrenciler için uygun sınıf ortamı sağlanmaktadır.

Kanuni Sultan Süleyman Mah. Erciyes sok.
Hünerlieller Kadın Meslek Zenginleştirme Merkezi ·        İngilizce Dil Kursu

·        Sınava hazırlanan öğrenciler için uygun sınıf ortamı sağlanmaktadır.

Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mah. Melikşah Sok.
Hacı Kifayet Aktürk Kadın Meslek Zanginleştirme Merkezi ·        Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı alanlarında eğitim desteği

·        Sınava hazırlanan öğrenciler için uygun sınıf ortamı sağlanmaktadır.

Abdioymağı Mah.Eski Hamam Sok.
Nihat Ferah Sanat ve Kültür Merkezi ·        Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı alanlarında eğitim desteği

·        Kütüphane

Büyükkütah mah. Hacı Derviş sokak no:1/G
Canpolatpaşa Gençlik Merkezi ·        Müzik; piyano, gitar ve bağlama

·        İngilizce Konuşma Kulübü

·        Resim; karakalem, yağlı boya, akrilik, sulu boya, kil ile biblo yapımı ve 3 boyutlu (kabartmalı) tablo çalışmaları.

·        Matematik ve Geometri

·        Sınava hazırlanan öğrenciler için uygun ders çalışma ortamı sağlanmaktadır.

·        Kütüphane

Tekye Mah. Tekye Sok. No:25