BAŞKAN BİLECEN ÖZGÜR ÖZELİ ZİYARET ETTİ

Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyelerinin Kilis’e yönelik destekleri ele alındı. Kilis’in ihtiyaçları detaylı bir şekilde rapor edildi.
Başkan Bilecen yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Özgür Özel’i ziyaret ederek, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyelerinin destekleriyle ilgili önemli bir görüşme gerçekleştirdik. Görüşmede Kilis’in ihtiyaçlarını detaylı bir şekilde rapor ettik ve belediyelerimizden bu konularda destek talep ettik. Ayrıca, Kilis’e yapılacak yeni okul projesi ve asfalt ihtiyacı hakkında da bilgi verdik.
Görüşmeler olumlu geçti ve belediyelerimiz bu konularda destek verecekler. Genel Başkanımıza seçim öncesi verdiği okul sözünü hatırlatarak, en kısa zamanda okul için girişimlerde bulunacaklardır.
Kilis’in kalkınması ve ihtiyaçlarının karşılanması için attığımız bu adımların sonuçlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız” dedi.