KİLİS BELEDİYESPOR’DAN BAŞKENT ANKARA’DA BÜYÜK İMZA ŞÖLENİ!

Kilis Belediyespor, uzun süredir yürüttüğü çalışmaların meyvesini alarak, Mustafa Özer hocamızın transferi sonrasında 16 futbolcu transferi ile büyük bir imza töreni gerçekleştirdi. 16 yıldır hasret kalınan şampiyonluk için tam 16 yıldız futbolcuyu kadromuza kattık. Söz verdiğimiz gibi hedefimiz; Kilis Belediyespor’un şampiyonluğu!
Şölen havasında geçen imza törenimize katılan Kilis MHP Milletvekili Mustafa Demir’e ve Kulüp Başkanımız Arif Keleş’e teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca, bizlere her daim destek olan, Kilis Belediyespor’un şampiyonluk yolunda yanımızda olan başta İlimiz Valisi Tahir Şahin olmak üzere, tüm Kilis halkına şükranlarımızı sunuyoruz.
Değerli hocamız Mustafa Özer’i bu hafta Cuma günü büyük bir şölenle Kilis halkı ile buluşturacağız. Tüm halkımızı bu büyük buluşmaya katılmaya davet ediyoruz. Birlikte başaracağız!