BAŞKAN BİLECEN BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISI’NDA İMAMOĞLU İLE BULUŞTU

Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen, Belediyeler Birliği toplantısı’nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve civar illerin belediye başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda, Kilis’in sorunları ve ihtiyaçları ele alınırken, şehrin planlanan projeleri ve kısa vadeli hedefleri de İmamoğlu’na aktarıldı.
Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Başkan Bilecen: “Bugün Türkiye Belediyeler Birliği toplantısında, Adıyamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve civar illerin belediye başkanları ile bir araya geldik. Ekrem beyi ilimiz’e davet ettik kendisi de en kısa sürede Kilis’e bir ziyaret gerçekleştireceğini ve sizlere en içten selamlarını ilettiğini belirtti.
Toplantımızda, Kilis’in sorunlarını ve ihtiyaçlarını detaylıca ele aldık. Sayın İmamoğlu’na, şehrimiz için planladığımız projelerimizi ve kısa vadede hedeflerimizi aktardık. Ayrıca, toplantı sonunda Kilis’in hünerli kadınlarının el emeği göz nuru eserlerinden birini kendisine takdim ettik.
Sayın İmamoğlu’nu şehrimizde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz,” dedi.