Ayyıldız Belediyeler Birliği Genel Başkanı ve İSTAÇ Eski Özel Kalem Müdüründen Ziyaret

Ayyıldız Belediyeler Birliği Genel Başkanı Sayın Erol Akçay ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ eski Özel Kalem Müdürü Sayın Müslüm Özkarcı, Başkanımız Sayın Hakan Bilecen’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında, yerel yönetimlerin ve ilgili kurumların işbirliği ve koordinasyonunu artırmaya yönelik çeşitli konular görüşüldü. Sayın Akçay ve Sayın Özkarcı, Ayyıldız Belediyeler Birliği’nin yürütmekte olduğu projeler ve bu projelerin bölgesel kalkınmaya katkıları hakkında bilgi verdiler. Ayrıca, İSTAÇ’ın geçmiş dönemlerdeki başarıları ve tecrübeleri paylaşarak, gelecekteki ortak projeler ve işbirlikleri üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Başkanımız Sayın Hakan Bilecen, ziyaretlerinden dolayı Sayın Erol Akçay ve Sayın Müslüm Özkarcı’ya teşekkür ederek, işbirliğinin güçlendirilmesi ve ortak projelerin hayata geçirilmesi yönündeki kararlılığını ifade etti.