BAŞKAN BİLECEN OSMANİYE KADİRLİDE ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRŞÜTÜ

Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen, Osmaniye Kadirli’de ziyaret gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelerek, seçim sürecinde Kilis’te yapılması planlanan okul projesi hakkında görüştü.
Yaptığı açıklamada Başkan Bilecen, “Polateli Belediye Başkanımız Ali Koyuncu, CHP Gençlik Kolları Başkanımız Av. Bedirhan Özkılınç ile birlikte, Osmaniye Kadirli’de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Genel Başkanımız Özgür Özel ile bir araya geldik. Kendisine, seçim sürecinde ilimizde yapılması için söz verilen okulumuzun durumu hakkında hatırlatmada bulunduk. Genel Başkanımız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun finansman desteği sağlayacağını ve okulun temelinin en kısa sürede atılacağını bizlere bizzat ifade etti. Bu güzel haberi kıymetli Kilis halkıyla sevinçle paylaşıyoruz.
Okulumuz tekrardan hayırlı olsun,” dedi.