CANPOLATPAŞA GENÇLİK MERKEZİ’NDE GENÇLİK SERGİSİ AÇILDI

Kilis Belediyesi çatısı altında faaliyet gösteren Canpolatpaşa Gençlik Merkezi’nde, resim kursuna katılan öğrencilerin eserlerinden oluşan “Gençlik Sergisi” ziyarete açıldı. Sergide, genç yeteneklerin hazırladıkları farklı tarz ve temalardaki resimler yer alıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen “Kilis Belediyesi ve UNICEF partnerliği altında faaliyet gösteren Canpolatpaşa Gençlik Merkezi’nde, resim kursundan yararlanan gençlerimizin eserlerinden oluşan ‘Gençlik Sergisi’ni açmaktan mutluluk duyuyorum. Sergimizin açılışına katılarak, Güzel Sanatlar Lisesini kazanan gençlerimize hediyelerini takdim ettim.
Gençlerimizin yeteneklerini sergilediği bu sergiye tüm halkımızı, 9-10-11 Ekim tarihlerinde ziyaret etmeye davet ediyorum,” dedi.